Zomer 2015 heetste in jaren.

Afgelopen zomer was een van de heetste  in de afgelopen jaren. Temperaturen tot 38 °C en soms zelfs meer zorgden voor puffen en zweten tijdens de dag. En ook de nacht bracht geen verkoeling, met slapeloze nachten als gevolg. We gingen er met z’n allen niet beter van functioneren.

En het gaat er niet op beteren als we de milieu- en weerkundigen mogen geloven. De impact van de vervuiling op ons weer is onmiskenbaar tastbaar aan het worden. Er zullen dus nog hittegolven volgen.

Een airco – warmtepomp is dus een goede investering. De airco zorgt voor koelte tijdens de (te) warme zomers, en ’s winters verwarmt u milieuvriendelijk en efficiënt. Als u dan ook nog zorgt dat u lokale groene stroom verbruikt zoals Elegant of Ecopower aanbiedt, dan wint u én het milieu er bij.

Laat ons u wel een tip meegeven als u overweegt om een warmtepomp- airco te laten plaatsen. Wacht niet te lang om de beslissing te nemen, want als de temperaturen stijgen is de vraag zo groot dat de installatiebedrijven u vaak niet onmiddellijk kunnen bedienen.