Altijd de perfecte verkoopstemperatuur in uw winkel

Warmtepompen met volledige klimaatregeling voor uw winkel

Winkeleigenaars of –uitbaters kunnen bij Airquality terecht voor hun volledige klimaatregeling. Dit kan een energiezuinige verwarming op basis van een warmtepomp omvatten, een ventilatiesysteem en een luchtgordijn om de koude buiten te houden bij openstaande deuren. Op basis van uw noden en wensen werken wij een geïntegreerd totaalsysteem uit.

Warmtepompcassettes geïntegreerd in vals plafond

In winkels wordt vaak gekozen voor inbouwcassettes in het vals plafond. Deze toestellen verwarmen en koelen grotere oppervlaktes op een bijzonder esthetische manier.

Zelfs inbouwcassettes met automatische interne reiniging zijn mogelijk. Dit bespaart u allereerst veel in onderhoud. Daarnaast daalt het energieverbruik met nog eens 20%.

Energiezuinige luchtgordijnen

Traditionele luchtgordijnen laten door de openstaande deuren enorm veel energie ontsnappen. Wij bieden alternatieve luchtgordijnen met warmtepompen die tot vijf keer minder verbruiken. Zo geniet u van de commerciële voordelen van een luchtgordijn maar betaalt u er geen torenhoge energiefactuur voor. Ook het milieu vaart wel bij uw duurzaam ondernemerschap.

Integratie met uw vries- of koelsystemen

Voor winkels die beschikken over koel- of vrieskasten en koel- of vrieswanden bieden wij extra energiebesparingen. Zo recupereren wij de warmte die uw koel- of vriesinstallaties afgeven via onze Daiking ZEAS warmtepomp.

U combineert dus twee toepassingen met dezelfde energie. U koelt energiezuinig én verwarmt met een warmtepomp. Meer informatie over professionele koel- en vriesinstallaties vindt u op www.proqitchen.be.

Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.