Is airconditioning in een computer- of serverlokaal een noodzaak?

Airco is niet langer een luxe artikel maar veeleer een bron van comfort voor een aangename woon- en werkomgeving. En niet enkel voor uzelf maar ook voor diverse toestellen zoals bijvoorbeeld computers en servers.

Een installatie van een airco in een computerzaal of een serverlokaal is dus geen overbodige luxe. Bij extreme hitte is een airco bijna een noodzaak voor uw computer of server.