Veel mensen denken dat airconditioning installeren alleen mogelijk is bij nieuwbouw, maar klopt dat wel?

Ben je vastbesloten om, na de zoveelste snikhete dag, eindelijk airconditioning in je woning te installeren?

1. Verbouwingswerken

Wie kiest voor nieuwbouw, laat zijn airconditioning al installeren tijdens de bouwwerken. Het gaat dan om een ingebouwde airco, die wordt weggewerkt achter een muur of in het plafond. Jammer genoeg is ingebouwde airconditioning niet echt een optie voor bestaande woningen, tenzij je al plannen had om je woning grondig te renoveren.

2. Vaste airco aan de muur

Wandairco’s doen hun werk bijzonder snel en efficiënt. In enkele ogenblikken is de ruimte gekoeld tot jouw ideale temperatuur. Of dat windstil gebeurt of met een zacht briesje, bepaal je zelf met behulp van de handige afstandsbediening die je erbij krijgt. Maak je je zorgen over het lawaai? Nergens voor nodig. De vaste airco’s van Daikin die je aan de muur bevestigt, zijn fluisterstil. 

Vloerairco’s zijn vaste aircosystemen die je bijna overal in je woning kunt installeren. Omdat ze zo compact zijn – sommige modellen van Daikin zijn zelfs kleiner dan de gemiddelde radiator – passen ze makkelijk onder schuine plafonds en ramen.

3. Airco installeren bij renovatie

Droom je van ingebouwde airconditioning of vaste airco in je woning en ben je bereid om een professional in te schakelen voor de installatie? Dan maak je misschien kans op het verlaagd btw-tarief van zes procent! Om in aanmerking te komen, moet je woning minstens tien jaar oud zijn en moet je je airco laten installeren door een erkende aannemer.

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf.