Airquality, kwaliteit sinds 1989

Airquality is reeds jaren een gevestigde waarde in de wereld van airconditioning, verwarming en ventilatie. In onze showroom te Duffel vindt u een overzicht van alle nieuwe toestellen en technieken die momenteel te verkrijgen zijn.

Dank zij onze ervaring van meer dan 20 jaar kunnen we u perfect adviseren en begeleiden in het traject om een airco, warmtepomp, verwarming of ventilatie te plaatsen.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Airquality is specialist in het koelen en verwarmen van uw woning of professioneel pand, al sinds 1989. Wij bieden de volgende diensten en installaties aan.

 • Airconditioning: verkoop en verhuur
 • Warmtepompen
 • Ventilatie
 • Verkoop, verhuur en herstelling van koeling en grootkeukenapparatuur
 • Inrichting en koeling van wijnkelders
 • Luchtzuivering

 

Airquality adviseert, installeert en herstelt

De Airquality service begint vanaf de eerste opmetingen waarna onze eigen studiedienst u een offerte opmaakt. De plaatsing gebeurt volledig in eigen beheer, door onze koelmonteurs.

Dat onze samenwerking niet eindigt na het plaatsen van uw airco of verwarmingsysteem is voor ons heel belangrijk. Onze gespecialiseerde techniekers doen het onderhoud op uw installatie, en houden een volledig logboek bij.

Certificaten

Gecertifiëerd Koeltechnisch Bedrijf

Airquality is door de Vlaamse, Brusselse en Waalse gewesten erkend als Gecertificeerd Koeltechnisch Bedrijf. Dit betekent dat we enkel gekwalificeerde vakmensen inzetten voor het plaatsen en onderhouden van koeltechnische installaties. Zo bent u verzekerd van een degelijke en veilige service.

Daikin Super Dealer

Airquality is ook erkend als Daikin Super Dealer. Daardoor geniet u van:

 • Verlengde garanties
 • Snelle levertijd en vlotte levering van wisselstukken
 • De beste prijzen
 • De hoogste kwaliteitsstandaard voor installatie en onderhoud
 • Permanente technische bijstand

Electrabel Warmtepompspecialist

Airquality heeft bij energieleverancier Electrabel het certificaat Electrabel Warmtepomspecialist gehaald. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service bij het kiezen van een warmtepominstallatie en het plaatsen ervan.

VCA*

Veilige werkomstandigheden zijn belangrijk voor onze werknemers en onze klanten. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu) en Airquality haalde dit certificaat om u en onze medewerkers te verzekeren van de hoogste veiligheidsstandaarden.

Vakverenigingen

Om u steeds van de beste service en meest up-to-date oplossingen te kunnen voorzien blijft Airquality steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Daarnaast zijn we lid van verschillende vakverenigingen, zoals de Unie der belgische Frigoristen en de Airconditioning Association.