Nieuwe e-book

Bij Airquality krijgen we veel vragen over warmtepompen en airco, én we hebben hier veel kennis over. Daarom besloten we om onze kennis te delen en een antwoord te bieden op alle vragen die we ontvangen. Het resultaat van onze pennenvruchten kan u vinden in ons nieuwe e-book “Alles wat u altijd al wilde weten over warmtepompen en airco…maar niet durfde te vragen”.

Op welke vragen kan u een antwoord vinden?

 • Wat is het verschil tussen een airco en warmtepomp?
 • Hoe werkt een warmtepomp?
 • Kan mijn warmtepomp ook
in de kelder staan?
 • Kan ik mijn grote boiler wel
op temperatuur houden met
een warmtepomp?
 • Heb ik wel genoeg ruimte voor een warmtepomp?
 • Hoe wordt een airco geïnstalleerd?
 • Is een warmtepomp niet formidabel duur?
 • Kost een airco niet gigantisch veel aan energieverbruik?
 • Hoe lees ik het energielabel van een airco of warmtepomp?
 • Zijn airco’s niet slecht voor het milieu?
 • Is een airco niet ongezond?
 • Een warmtepomp voor mijn zwembad, kan dat?

Het gratis e-book kan je hier downloaden.