Een kleine airco in huis

Ben je op zoek naar een kleine airco? Dan moet je bij Airquality zijn! Een kleine airco is ideaal als je bijvoorbeeld slechts occasioneel een bepaalde kamer wil verkoelen, of als je je airco gemakkelijk wil kunnen verplaatsen. Bij Airquality hebben we verschillende mobiele aircotoestellen, die met een slang naar buiten werken om te verkoelen. Daarnaast hebben we ook vaste, maar erg compacte airco modellen, die ideaal zijn als je niet veel plaats ter beschikking hebt.

Kleine, mobiele aircotoestellen bij Airquality

Heb je maar af en toe last van de warmte in een bepaalde kamer, bijvoorbeeld de slaapkamer? Dan is een mobiele airco vaak de ideale oplossing. Een mobiele airco is gemakkelijk te verplaatsen, en kan je dus gemakkelijk inzetten in verschillende kamers. In de winter kan je de mobiele airco ook eenvoudigweg opbergen.

Het nadeel van een mobiele airco, is dat je een slang naar buiten moet leggen. Dat is niet altijd even eenvoudig, en veelal moet je de deur of de raam open laten staan om de darm naar buiten te kunnen leggen.

Vaste, compacte aircotoestellen bij Airquality

Heb je vaak last van de warmte in bijvoorbeeld de slaapkamer of de woonkamer? Dan is een vast aircotoestel de ideale oplossing. Onze aircotoestellen werken veelal op basis van een split unit systeem, waarbij er een binnenunit en een buitenunit is.

Heb je niet veel plaats in huis voor de plaatsing van een aircotoestel? Geen probleem, bij Airquality hebben we enkele zeer compacte aircotoestellen, die in zowat elk interieur passen. Bovendien kan je vele van deze toestellen ook deels of geheel inbouwen, zodat je nog meer plaats bespaart.

Meer info over kleine airco’s gewenst?

Wens je meer info over onze kleine airco modellen? Contacteer ons dan vrijblijvend!