Daikin Altherma verwarming

daikin warmtepomp logoContacteer ons voor een GRATIS offerte

Airquality is een superdealer van het merk Daikin. Dit zeggen we met trots aangezien Daikin steeds een uitstekende kwaliteit combineert met een scherpe prijs. Van de Daikin warmtepompen is de Daikin Altherma een van de bekendsten.

Warmtepomp lucht-water

De Daikin Altherma is een ‘lucht-water’ warmtepomp. Dit betekent dat de Altherma energie uit de buitenlucht haalt en die energie afgeeft aan het verwarmingscircuit van uw woning. Dit doet een lucht-water warmtepomp door water op te warmen voor bijvoorbeeld vloerverwarming, maar evengoed voor andere soorten verwarmingssystemen.

Daikin Altherma – verwarming, afkoelen en sanitair warm water

Doordat een lucht-water warmtepomp warm water gebruikt voor de woningverwarming kan de Altherma tegelijk ook gebruikt worden om het sanitair warm water op temperatuur te krijgen. Het Daikin Altherma warmtepompsysteem werkt tot bij een buitentemperatuur van -20°C en kan water opwarmen tot 55°C. Naast verwarmen kan de Daikin Altherma warmtepomp uw huis ook afkoelen tijdens de zomermaanden.

Er zijn ook optionele uitbreidingen voor de Daikin Altherma die afhankelijk van uw woning de efficiëntie van de warmtepomp kunnen verhogen.