Heerlijk fris leven en slapen met een stille airco

Een geluidsarm aircosysteem in uw woning

In samenwerking met onze vaste leverancier Daikin voorzien wij elke woning van het juiste aircosysteem. Airquality specialiseert zich al meer dan 25 jaar in de installatie van geïntegreerde airco’s in privéwoningen. Wij zijn al vijftien jaar Superdealer voor Daikin.

Airco integreren in uw woning

Wij werken een aircosysteem uit dat zich maximaal integreert in uw woning. Dit betekent dat u bijna niets van het aircotoestel ziet. Daarbij werken wij het liefst met inbouwtoestellen. Met slechts één rooster koelen we een volledige leefruimte. U verkrijgt hiermee een perfect klimaat zonder dat een groot, opvallend toestel de ruimte domineert. Daikin biedt zelfs airco’s aan die amper te onderscheiden zijn van een radiator. Deze radiatoren kunnen evenwel niet alleen verwarmen maar ook koelen.

Stil en koel in de slaapkamer

Voor elke ruimte zoeken we binnen het gamma van Daikin naar het juiste aircotoestel. In slaapkamers gebruiken we bijvoorbeeld fluisterstille systemen zodat u heerlijk slaapt … in stilte en bij de juiste temperatuur.

Dankzij een multisplitsysteem combineren we verschillende slaapkamers met de woonkamer én plaatsen we dit alles op één buitenunit. Deze configuratie laat uw investering optimaal renderen: u geniet dag en nacht van de juiste temperatuur. Heerlijk warm in de winter, lekker koel in de zomer.

Wenst u een offerte voor airco bij u thuis? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Referenties