Laat uw medewerkers niet zweten en zwoegen door de warmte

Het juiste klimaat op kantoor dankzij onze airco

In functie van de indeling, de bezetting en de inbouwmogelijkheden van de aircotoestellen, werken we op maat een compleet geïntegreerd aircosysteem uit voor uw kantoor. Te warme kantoren laat het rendement van uw medewerkers sterk dalen. Niemand presteert goed bij te warme temperaturen. Een investering in airco rendeert.

Dankzij de jarenlange ervaring van Airquality én de vaste samenwerking met Daikin, hebben wij voor elke situatie de juiste totaaloplossing in huis. Wij staan met eigen vakmensen in voor het advies, de installatie en de naservice.

Koelen en verwarmen

In grotere kantoorgebouwen gebruiken we vaak lucht – lucht warmtepompen om zowel te koelen (aircofunctie) als te verwarmen. Zo hebben we zelfs systemen die tegelijkertijd de twee functies combineren. U verwarmt het ene lokaal, terwijl een aanpalend vergaderlokaal met vijftien deelnemers nood heeft aan koeling.

Onze totaalsystemen zorgen voor het juiste klimaat op elke werkplek.

Koppelingen met ventilatie, vochtregeling, luchtverversing of vloerverwarming

Wanneer gewenst combineren we het aircosysteem in uw kantoor met een ventilatiefunctie. Zelfs een systeem dat de lucht kan ontvochtigen of bevochtigen kan worden toegevoegd. Zo voorzien we uw kantoren naast de klimaatregeling tegelijkertijd van verse lucht én streven we naar de ideale luchtvochtigheid.

Ook het aansluiten van de aircowarmtepomp op uw vloerverwarming behoort technisch perfect tot onze mogelijkheden. Zo krijgen we met een minimum aan energie bepaalde ruimtes – bijvoorbeeld een hoge ‘vide’ – toch warm.

Wenst u een offerte voor airco bij u op kantoor? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Referenties