Heerlijk fris in de zomer … en toch besparen op energie

Airco’s die zowel koelen als verwarmen

Moderne airco’s zijn in niets meer te vergelijken met de energieverslindende machines van vroeger. Een moderne airco is eigenlijk een energiezuinige lucht-lucht warmtepomp die op elk moment het juiste binnenklimaat garandeert.

In de zomer ontrekt de airco de warmte uit de binnenlucht en koelt hij de ruimte af. In de winter gaat dit uiterst flexibele toestel omgekeerd te werk. De warmte uit de buitenlucht wordt naar binnen gehaald om de ruimte te verwarmen.

Superdealer van Daikin

Als Superdealer van Daikin – al meer dan vijftien jaar – geniet u naast de verzekerde kwaliteit van onze aircotoestellen van bijkomende voordelen. Zo weet u dat u met Airquality kiest voor een firma met kennis van zaken. Onze technici staan via frequente opleidingen rechtstreeks in contact met de mensen van Daikin en weten als eerste van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Bij dringende vragen over installaties kunnen wij de mensen van Daikin zeven dagen op zeven bereiken. Regelmatig krijgen wij onverwachte bezoeken van Daikin op onze werven. Zo controleren zij of wij de toestellen bij onze klanten correct installeren.

Airco met binnen- en buitenunits

Een airco of lucht – lucht warmtepomp bestaat steeds uit twee units. Allereerst is er het binnentoestel dat we zichtbaar of onzichtbaar in de binnenruimte integreren.

  • Afhankelijk van de specifieke situatie koppelen we elke binnenunit rechtstreeks aan op één buitentoestel.
  • Bij een splitmodel sluiten we meerdere binnenunits aan op maximum vijf binnentoestellen.
  • Voor zeer grote installaties bestaan er buitenunits die via een buizennetwerk met tientallen binnentoestellen gekoppeld zijn.

De bediening van de airco gebeurt volledig volgens uw wensen: met een vaste bediening, draadloos, over uw computernetwerk of zelfs via de smartphone.

Wenst u een offerte voor een compleet aircosysteem? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.