Elke industriële koelbehoefte vullen we gepast in

Airco in de industrie: de juiste toepassingen voor uw noden

Voor elke industriële behoefte aan airco en koeling, heeft Airquality de juiste oplossing in huis. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring als koeltechnisch bedrijf.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect aan welke specifieke vereisten een airco in een industriële omgeving moet voldoen.

Onze mogelijkheden voor aircosystemen in industriële omgevingen omvatten:

  • Proceskoelingen voor machines
  • Airco’s voor serverrooms
  • Koelingen voor werkruimtes en kantoren
  • Complete klimaatoplossingen – inclusief luchtverversing – van kleine kantoren in fabriekshallen

Onderhoud en herstellingen

Uw industriële aircosystemen moeten op elk moment probleemloos functioneren. Daarom staan we u naast de installatie ook bij met alle nodige onderhoud en herstellingen. Onze interventieservice staat zelfs zeven dagen op zeven, 24 uur of 24 tot uw beschikking om dringende problemen meteen op te lossen. Ook een samenwerking met uw onderhoudstechnici behoort tot de mogelijkheden.

U bent altijd en overal op de hoogte

Wij bieden de optie van elektronische rapportage en opvolging. U kan de gegevens en parameters via internet steeds consulteren op onze service server. Met een eigen login en paswoord krijgt u een beveiligde toegang.

Wenst u een offerte voor airco in een industriële omgeving? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.