Wij tappen voor uw klanten een welgekomen fris … temperatuurtje

Airco in uw horecazaak: de juiste temperatuur voor elke gast of klant

Airquality neemt als Superdealer van Daikin zowel de uitwerking, de installatie als het latere onderhoud van uw aircosysteem op zich.

Dankzij onze vele jaren ervaringen met aircosystemen in de horeca, werken wij voor u de perfecte configuratie uit met plafondroosters. Dit aircosysteem geeft elke klant een maximaal gevoel van comfort zonder dat de installatie visueel stoort.

Uw aircosysteem moet een optimaal klimaat creëren in elk hoekje van uw horecazaak. Elke klant moet een aangename temperatuur ervaren, zonder gevoel van tocht. Niet te warm en niet te koud.

Airco en luchtverversing in één systeem

Wij verdelen uw horecazaak in zones en zorgen overal voor de perfecte aanvoer van verse lucht. Door zowel de klimaatregeling als de luchtverversing in één systeem te combineren, besparen we storende roosters.

Airco in hotels

Ook voor hotels bieden we voor het aircosysteem een totaaloplossing. Zo zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden perfect combineerbaar: eenvoudige bediening in de kamers, aangevuld met een centrale controle en sturing vanuit de ontvangstbalie. Deze panelen kunnen we combineren met aanwezigheidssensoren en sleutelsturingen. Samen bekijken we uw behoeftes, vervolgens stellen wij een totaalsysteem voor.

Bij hotels werken we met extra geruisloze aircotoestellen. Zelfs de meest veeleisende klant slaapt heerlijk naast onze werkende airco.

Wenst u een offerte voor airco in uw horecazaak? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.