Airconditioning service : herstelling, montage en onderhoud

Airconditioning service diensten van Airquality.

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”, dit ook bij de montage van een airconditioning. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Wij beschikken over diverse airconditioning services waaronder ook onze montagedienst.

Onze airconditioning montageploegen bestaan uit gediplomeerde en ervaren koeltechnici, waardoor een perfecte installatie kan gewaarborgd worden. Onze montage voertuigen zijn volledig uitgerust, zodat onze monteur tijdens de plaatsing alle nodige materialen voorhanden zijn en aldus een vlotte en efficiënte montage van uw airconditioning gegarandeerd is.

Verder bestaat onze airconditioning service uit een eigen onderhoudsdienst. Regelmatig onderhoud van een airconditioning systeem is van zeer groot belang. Het draagt bij tot een verlenging van de levensduur, minder energieverbruik en het vermijdt tal van nutteloze herstellingen. Het onderhoud van de airconditioning installatie gebeurt door gediplomeerde en ervaren koeltechnici.