Plaatsing van een airco door Airquality

Plaatsing van uw airco door ervaren installateurs.

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”, dit ook bij het plaatsen van een airco.

En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Wij beschikken over diverse diensten waaronder ook onze plaatsingsdienst.

Onze medewerkers voor het plaatsen van airco zijn gediplomeerde en ervaren koeltechnici, waardoor een perfecte installatie kan gewaarborgd worden. Regelmatige vervolmakingscursussen zorgen ervoor dat onze koeltechnici steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en producten. Onze montage voertuigen zijn volledig uitgerust, zodat onze monteur tijdens de plaatsing alle nodige materialen voorhanden zijn en aldus een vlotte en efficiënte plaatsing van uw airco gegarandeerd is.

Vlekkeloze plaasting op functioneel en esthetisch vlak

U ziet het: bij Air Quality worden de airco toestellen geplaatst door ervaren professionals. En dat is ook nodig, want een airco biedt pas het optimale comfort indien alles correct geplaatst is.

Niet alleen het functionele is natuulijk belangrijk bij het plaatsen van een airco, ook het esthetische aspect van de airco is niet onbelangrijk. Een airco moet netjes ingebouwd worden in de muur, de vloer of het plafond, zodat het zo min mogelijk de uitstraling van de ruimte aantast. Ook hier houden onze installateurs rekening mee!

Bent u op zoek naar een installateur die garant staat voor een vlekkeloze plaatsing van uw toestel, dan bent u bij Air Quality aan het juiste adres!