Airco specialist voor de regio Duffel

Airquality is met zijn jarenlange ervaring in de airco en warmtepompen sector de ideale airco partner. Ben je op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor je woning of bedrijfspand, in de omgeving van Duffel? Airquality heeft de oplossing op maat. Kom dus gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal.

Airquality airco specialist

Airquality heeft meer dan 20 ervaring in airco, warmtepompen en ventilatie. Bij de keuze van je airco of warmtepomp begeleiden we je van de eerste tot de laatste stap, en dat doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. De Airquality service begint bij onze eigen studiedienst, die bij je langskomt om de nodige opmetingen te doen. Op basis van deze opmetingen kunnen we je de beste oplossing op maat voorstellen. De plaatsing van je airco, warmtepomp of ventilatie gebeurt daarna door onze koelmonteurs, volledig in eigen beheer. Ook na de plaatsing kan je op ons blijven rekenen voor het onderhoud.

Airquality toonzaal

De toonzaal van Airquality is gelegen te Duffel. In onze toonzaal vind je steeds de nieuwste toestellen en technieken die momenteel te verkrijgen zijn om je woning of bedrijfspand te verwarmen, te verkoelen en te ventileren. Neem rustig een kijkje, en vergelijk al onze toestellen met elkaar. Onze werknemers staan klaar om je te begeleiden, en geven je een antwoord op al je vragen.