Airconditioning in een computerzaal, een noodzaak voor uw computer

Airco is niet langer een luxe artikel maar veeleer een bron van comfort voor een aangename woon- en werkomgeving. En niet enkel voor uzelf maar ook voor diverse toestellen zoals bijvoorbeeld computers.

De computer is vandaag de dag niet meer weg te denken op de werkvloer. Vaak bevinden zich op de werkvloer gemiddeld tientallen computer, die na een tijdje natuurlijk beginnen opwarmen. Al deze computers samen doen de termperatuur op kantoor al snel enkele graden stijgen. Niet echt aangenaam voor de werknemers, maar ook niet voor de computers zelf.

Een airco toestel op het werk plaatst u dus niet enkel voor uw werknemers, maar ook voor de computers. Dankzij een lagere temperatuur zullen de computers niet te snel opwarmen, en zullen ze optimaal kunnen blijven presteren zonder overbelast te raken.

Airco in een computerzaal

Een installatie van een airco in een computerzaal is dus geen overbodige luxe. Bij exteme hitte is een airco bijna een noodzaak voor uw computer.

Neem geen risico’s. Een crash van uw computersysteem kan een kleine ramp betekenen voor uw bedrijf. Denk maar aan alle bestanden en gevoelige informatie die verloren gaat. Vermijd deze risico’s dankzij een airco in uw computerzaal.