Hou de lucht en uzelf gezond door regelmatige reiniging van uw ventilatiesystemen

5% korting als klant van Airquality op de reiniging van uw ventilatiesysteem

Verontreinigde luchtkanalen en ventilatiesystemen (bijvoorbeeld balansventilatiesystemen, warmtewisselaars, systeem D, maar ook raamroosters en ventielen) zijn een broedplaats voor schimmelsporen, bacteriën, fijn stof, pollen, en andere schadelijke afzettingen die kunnen leiden tot een slechte luchtkwaliteit. De gevolgen hiervan kunnen uiteenlopen van ziektes tot chronische aandoeningen aan de luchtwegen en een algehele zwakkere gezondheid. Regelmatig de ventilatiesystemen reinigen kan dit echter eenvoudig voorkomen.
De vervuilde lucht in uw huis wordt afgevoerd door uw ventilatiesysteem Vaak is dit een WTW-installatie (Warmte Terug Win) of een balansventilatiesysteem. Het ventilatiesysteem geeft de warmte van deze lucht aan de binnenkomende lucht? Die heeft daardoor dezelfde temperatuur als de lucht in huis. Dit is comfortabel en u bespaart energie.

Laat daarom regelmatig uw Balansventilatiesysteem reinigen. Uw ventilatiesysteem werkt dan beter en gaat langer mee. U voorkomt hiermee wel 10% capaciteitsverlies in een jaar.

Het schoonmaken van de ventielen alleen is niet genoeg. De monteur zorgt voor grondige en professionele reiniging van de luchtkanalen van uw installatie. Hij zorgt ook voor onderhoud en afstelling van de motor en afzuigers. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd voor genoeg schone lucht zorgt.

Omdat gezonde lucht zo belangrijk is en dit een specifieke specialiteit is, heeft Airquality een samenwerking opgezet met Hamster Cleaning. Hamster Cleaning heeft voor elk type luchtkanaal een passende oplossing en zij adviseren u graag over de reiniging van uw ventilatiesysteem.

Als klant of contact van Airquality kan u een korting van 5% bekomen op uw reiniging, als u de kortingscode AirQuality vermeld bij de bestelling van uw reiniging. Meer info over de oplossingen en prijzen op Hamstercleaning.com

 

Laat uw ventilatiesysteem reinigen:

  • als de laatste keer 4 jaar of langer geleden is,
  • bij hoge luchtvochtigheid in huis,
  • als u last heeft van schimmel in uw badkamer,
  • bij allergie, hoesten, branderige ogen of een droge keel.