Flessenkasten

Flexbar

De Flexbar van Gamko is uitermate geschikt voor de realisatie van de meest complexe samenstellingen. Een gebogen bar, een doorgeefbar (deuren aan voor- en achterzijde), het is allemaal mogelijk. Het totale assortiment bestaat uit ruim 140 verschillende segmenten waarmee je jouw droombar werkelijkheid ziet worden!

Standaard zijn de elementen met glazen deuren voorzien van een witte LED verlichting, maar deze zijn ook leverbaar met gekleurde led verlichting. Hierdoor zijn de glazen elementen aanpasbaar voor ieder interieur, sfeer en situatie.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Airquality kan de Flexbar leveren in 3 verschillende uitvoeringen;

  • Een uitvoering in antraciet. Plaatstaal met duurzame kunststof bekleding, naadloos omrand. Afgeronde hoeken en randen zorgen ervoor dat de koeling zeer eenvoudig schoon te houden is.
  • Een uitvoering in RVS look. Het antraciet plaatstaal is vervangen door chroomstaal (AISI 430) met als eindresultaat een verbluffende nieuw look. Deze uitvoering is een combinatie van antraciet met chroomstaal.
  • Een uitvoering met glasfronten. De fronten van deuren en lades (uniek in de markt) zijn voorzien van veiligheidsglas met een maximaal glasoppervlak voor een optimale presentatie van het drankenassortiment.

Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.