Denk op tijd aan een airco voor een aangename zomer…

Door de klimaatopwarming hebben we ook in België de laatste jaren te maken met ontzettend hete zomers en zelfs hittegolven.  Wil je je deze zomer écht goed voorbereiden op een warme periode? Dan begin je het best al vroeger te zoeken naar de geschikte airco voor jouw woning.

Richt je bij de keuze van de airco niet alleen op de prijs en het installatietarief maar kijk ook naar

  1. energiezuinigheid
  2. technologie
  3. uitzicht van de airco

De airco-oplossingen van Daikin hebben de meest gunstige energielabels op de markt.   Ze zijn uitgerust met innovatieve Inverter-technologie,  die energieverspilling tegengaat door de motorsnelheid van je airco efficiënt te regelen. Hierdoor daalt je verbruik tot wel 30%.

De milieuvriendelijke airco’s van Daikin zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die internationaal worden geroemd omwille van hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én mooi design.  Bekijk dus op voorhand waar je de units wil laten plaatsen.  Ga je voor een vloermodel, een subtiel plafondinbouwmodel of heb je liever een airco tegen een wand?

Een airco-installatie uitzoeken doe je het best in samenspraak met een expert.  Deze kan je bijstaan bij het kiezen van het juiste model en de plaatsbepaling van de units zodat je perfect voorbereid bent op de installatie.  Focus daarom niet alleen op het vinden van een leverancier van je airco, maar kies eerder voor een partner die je van bij de start begeleidt.

Contacteer ons en wij geven je, uiteraard geheel vrijblijvend, alle nodige informatie.  Rekening houdend met de corona-maatregelen proberen wij u telefonisch zoveel mogelijk info te verschaffen en worden plaatsbezoeken later ingepland.