De waarheid over airco en het effect op je gezondheid…

Eventuele gezondheidsproblemen die het effect zijn van onjuist gebruik van je airco zijn gemakkelijk te voorkomen. We geven je enkele eenvoudige tips, zodat je kunt genieten van de verkoeling van je installatie zonder kwalijke gevolgen.

  • Onderhoud regelmatig de filters.  Een airco-installatie zorgt ervoor dat de lucht in de kamer voortdurend circuleert. Hiervoor maakt het toestel gebruik van filters, die je op tijd en stond moet (laten) onderhouden.  Een onderhoud is erg gemakkelijk en moet slechts een paar keer per jaar worden uitgevoerd. Een onderhoudscontract is zeker een aanrader. Zo ben je zeker dat je airco op regelmatige basis wordt gecontroleerd en onderhouden.
  • Beperk de temperatuurverschillen. Vermijd te grote verschillen tussen de binnen- en buitentemperatuur.  Je lichaam zal hiervan schrikken en meer vatbaar worden voor infecties. Kies daarom voor een verschil van maximaal 6°C.

Laat je airco correct instellen.  Een airco die steeds op jou gericht staat, veroorzaakt pijnlijke spieren en andere kwaaltjes.  Een professionele installateur zal dit verhinderen en geeft je tips om de airco-installatie correct te bedienen en in te stellen.

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

U wil meer informatie?  Neem contact met ons op?