Daikin superdealer. Airquality staat steeds tot uw dienst.

[tooltip title=”Daikin (airco en warmtepompen) is dé specialist voor ideale klimaatregeling bij u thuis en in grotere commerciële en industriële ruimtes. “]Daikin[/tooltip] is het merk bij uitstek voor warmtepompen en airco. Airquality is al jaren erkend door Daikin als officieel Daikin Superdealer.

Wat daikin-superdealerwil dit nu zeggen? Daikin Superdealer staat voor kennis, service en kwaliteit. Jarenlange ervaring en training zorgen ervoor dat onze installateurs steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends en normen.

Studiedienst

We starten steeds met een uitgebreide studie om zo de meest efficiënte en milieuvriendelijkste oplossing voor te stellen.  Persoonlijke advies op maat.

Plaatsing en herstelling daikin airco en warmtepompen

Onze eigen plaatsingsdienst bestaat uit gediplomeerde en ervaren koeltechnici die dagelijks zorgen voor een perfecte installatie of herstelling van airco en warmtepompen.

Regelmatige vervolmakingscursussen zorgen ervoor dat onze koeltechnici steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en producten.

Onze voertuigen zijn volledig uitgerust, zodat tijdens een installatie alle nodige materialen voorhanden zijn en aldus een vlotte en efficiënte montage gegarandeerd is

Daikin Superdealer voordelen

  • Eigen studiedienst voor alle airco en warmtepompen installaties (bestaande woning of nieuwbouw, bedrijven, horeca, winkels)
  • Eigen plaatsingsdienst met gediplomeerde techniekers
  • Persoonlijke én deskundige service op maat