Daikin stelt innovaties voor op Batibouw 2020

Naar jaarlijkse gewoonte stelt Daikin op Batibouw zijn nieuwigheden voor. De belangrijkste innovaties zijn de Daikin warmtepomp convector, de Daikin Stylish Black Black – de nieuwste design lucht/lucht warmtepomp – en de hoge temperatuur lucht/water warmtepomp Daikin Altherma 3 H HT. Dankzij de toevoeging van deze innovatieve Altherma 3, beschikt Daikin over een geschikte klimaatoplossing voor elke woning. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie en dit voor zowel hoge- als lagetemperatuur afgiftesystemen.

Wil je meer informatie over de nieuwste Daikin warmtepompen?  Bezoek de Daikin-stand op Batibouw van 29 februari tot 8 maart 2020 in Brussels Expo.  Paleis 12 – Stand 104.

Superdealer van Daikin

Als erkende Superdealer van Daikin kunnen wij u naast de verzekerde kwaliteit van onze airco- en klimaattoestellen bijkomende voordelen bieden. Met Airquality kiest u gegarandeerd voor een firma met de nodige expertise in huis. Onze technici volgen de nodige opleidingen en staan in rechtstreeks contact met de medewerkers van Daikin. Zo worden we als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.