Profiteer nu van de Batibouw 2013 promoties bij Airquality!

Ook bij Airquality geniet je van Batibouw 2013 promoties! Als Daikin dealer van airconditioning toestellen en van warmtepompen, profiteer je bij ons van de Daikin Batibouw acties: als je een Daikin Altherma LT, een Daikin lucht/lucht warmtepomp of een Daikin Altherma HT bestelt vóór 31 augustus, en deze laat installeren door Airquality, dan stort Daikin een deel van de aankoopprijs terug. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

De voordelen van een Daikin warmtepomp

Daikin heeft meer dan 50 jaar ervaring met warmtepompen. Als je via Airquality een Daikin warmtepomp laat installeren, dan kan je er dus vanop aan dat je voor de hoogste kwaliteit kiest. Dankzij de warmtepomp bespaar je op je energiefactuur, en bovendien is een warmtepomp goed voor het milieu. Een Daikin warmtepomp haalt immers 66% tot 88% van de warmte die wordt geproduceerd uit de buitenlucht, en dat is gratis. De installatiekosten liggen bovendien aan de lage kant, aangezien er voor een lucht/lucht warmtepomp geen graafwerken of boorwerken nodig zijn. De binnen- en buitenunit zijn compact en gemakkelijk te installeren.

Batibouw promoties: print de bon en kom langs

Een Daikin warmtepomp biedt je tal van voordelen. Wil je profiteren van de Batibouw promoties bij Airquality? Print dan de bon die je onderaan deze pagina vindt, en kom even langs bij Airquality. We vullen vervolgens samen de bon in, en wij zorgen ervoor dat we vóór 31 augustus je warmtepomp kunnen plaatsen bij jouw thuis. Stuur de bon vervolgens voor 15 september terug naar Daikin, en zij zullen een deel van de aankoopprijs terugstorten op je rekening.