Batibouw 2014 promoties bij Airquality - Daikin

Batibouw 2014 staat weer voor de deur, en dus geniet je ook dit jaar weer van straffe Batibouw kortingen bij Airquality! Als Daikin superdealer geniet je bij ons van uitzonderlijke kortingen op Daikin warmtepompen, Daikin warmtepompboilers en zonneboilers. Bestel voor 30 juni een Daikin Altherma warmtepomp, een Daikin lucht/lucht warmtepomp of een Solar oplossing, of bestel voor 31 maart een Daikin Altherma sanitaire warmtepomp boiler, laat deze installeren door Airquality en Daikin stort een deel van de aankoopprijs terug. Deze acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Daikin Altherma Hybride warmtepomp: het meest intelligente verwarmingssysteem op de markt

Daikin Altherma Hybride warmtepomp: dat is een lucht/water warmtepomp met geïntegreerde hoge rendementsketel. Deze unieke combinatie verzekerd de meest energiebesparende oplossing: meestal zal de warmtepomp je woning verwarmen, maar de gasketel kan bijspringen wanneer nodig. Het systeem doet dit volledige autonoom, en kiest daarbij steeds voor de meest efficiënte en meest energiebesparende oplossing.

Geniet nu van een korting tot € 350 op de Daikin Altherma Hybride warmtepomp. Print het pdf document af en stuur het ingevuld naar Daikin!

Daikin Altherma sanitaire warmtepomp boiler

De Daikin Altherma warmtepomp boiler vervangt je gewone boiler, en voorziet je woning van sanitair warm water. De warmtepomp haalt warmte uit de lucht en gebruikt die om water op te warmen. Met een warmtepompboiler kan je dit vervolgens gebruiken als sanitair warm water. Het systeem is eenvoudig te plaatsen en verzekert een laag energieverbruik en een lage CO2-uitstoot. Bovendien kan je het systeem dankzij de kleine vloeroppervlakte bijna overal kwijt.

Geniet nu van een korting tot € 450 op de Daikin Altherma Sanitaire warmtepomp boiler. Print het pdf document af en stuur het ingevuld naar Daikin!

Daikin Altherma warmtepompen

Naast korting op de hybride warmtepomp en de warmtepomp boiler biedt Daikin korting op tal van de Altherma warmtepompen. Sta je op het punt om een warmtepomp te laten installeren, kom dan even langs en ontdek alle kortingen naar aanleiding van Batibouw 2014!

In de pdf vind je een overzicht van alle warmtepomp modellen waar Daikin een korting op biedt.