Airquality Group NV – uitvoering werken tijdens Corona-virus fase 2.

Airquality Group NV blijft voorzien in plaatsing van nieuwe toestellen, aanbod van herstellingen alsook gemaakte onderhoudsafspraken.

Als bedrijf dragen we het belang van een grondige persoonlijke hygiëne steeds hoog in het vaandel. De voorbije weken hebben we er bij onze werknemers dan ook op aangedrongen om de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nauwgezet op te volgen.

Ook na de nieuwe richtlijnen van onze federale regering dd 12/03 hebben we opnieuw intern een aantal maatregelen genomen om een goede werking van ons bedrijf te kunnen garanderen. Voor u als klant betekent dit concreet dat:

  • Airquality blijft 24/7 beschikbaar voor dringende herstellingen.
  • Alle gemaakte onderhoudsafspraken gaan door zoals gepland.  Ook wij houden rekening met de door de overheid opgelegde hygiëne- en gezondheidsvoorschriften.
  • Wij blijven montages uitvoeren en nieuwe klanten verder helpen. Plaatsingen van nieuwe airco’s en warmtepompen bij particulieren klanten, in kantoorgebouwen e.d. gaan door.

Hebt u een afspraak voor onderhoud of installatie maar voelt u zich niet goed, GELIEVE ons dan tijdig te verwittigen via info@airquality.be

Hebt u vragen omtrent uw afspraak, wij zijn bereikbaar elke werkdag van   8u00  tem  17u30  op het tel: +32 (0)15 29 35 35