Airquality barst uit zijn voegen…

Airquality barst uit zijn voegen en verhuist van Lier naar Duffel. Maar voor we onze nieuwe magazijnen en kantoren in A. Stocletlaan 206 in Duffel innemen, betrekken we gedurende enkele weken de loods ernaast. Vanaf 20 mei nodigen wij u uit om daar te komen kennismaken met onze nieuwe systemen voor koeling, ventilatie, airconditioning en warmtepompen.

Airquality heeft de laatste jaren veel terreinwinst geboekt met zijn systemen voor airconditioning, warmtepompen, koeling en ventilatie. Omzet en getalsterkte zijn fel gegroeid.

Een grotere uitvalsbasis werd noodzakelijk. 

Prioriteit: service & comfort

Het doel van elke interventie: u gelukkig maken met een systeem dat veel comfort biedt, duurzaam is en zuinig werkt. Dit betekent uiteraard ook degelijk advies en deskundige plaatsing. 

Tot uw orders,

Iedereen bij Airquality, verkopers, ingenieurs, administratieve krachten, onze service- en interventieteams staan klaar voor u. Vanaf 20 mei in onze

nieuwe uitvalsbasis in Duffel.

Maar er is meer …

In de loods waar we tijdelijk verblijven kan u ook gerestaureerde legervoertuigen van de bevrijding bezichtingen. Vandaar dit speciale verhuisbericht, omdat er nu meer te zien is dan anders … Kom dus zeker langs om van dit tijdelijke fenomeen te genieten.

Hartelijk welkom!

We zijn alle werkdagen open van 8u30 tot 17 uur.