Het is leuker shoppen bij een aangenaam temperatuurtje

Onze airco’s in uw winkel: energiezuinig koelen én verwarmen

Met een airco creëert Airquality het perfecte klimaat in uw winkel. Wij zorgen ervoor dat uw klanten zich meteen goed voelen in uw winkel en in alle comfort hun aankopen doen.

Airco op basis van warmtepomp

Met een compleet aircosysteem op basis van één of meerdere warmtepompen combineren we verschillende technieken om uw winkel te verwarmen, te koelen en van verse lucht te voorzien.

Om de koude buiten te houden bij openstaande deuren, installeren we een luchtgordijn. Ook dit luchtgordijn koppelen we met een warmtepomp voor een minimaal energieverbruik.

Onze airco’s kunnen koelen en verwarmen

De airco die Airquality in uw winkel installeert, kan dus veel meer dan alleen de ruimte afkoelen. Ook de verwarming gebeurt met deze installatie, en dit op een uiterst energievriendelijke manier. U hoeft dus slechts te investeren in één klimaatsysteem. Bovendien kiest u met een warmtepomp voor een uiterst energiezuinige oplossing met bijzonder lage energiefactuur.

Waar is de airco?

Dankzij de verschillende mogelijkheden en onze jarenlange ervaring integreren wij deze aircotoestellen uiterst discreet in uw winkel. Uw klanten zien de airco amper tot niet. Bovendien hoeft u geen kostbare vloeroppervlakte op te offeren.

Wij bieden u de mogelijkheid van zelfreinigende cassettes. Deze maken ’s nachts zelf hun filter proper, waardoor u mag rekenen op een minimaal verbruik, een lage onderhoudskost en een maximale hygiëne. 

Wenst u een offerte voor airco in uw winkel? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden.