Bewaar uw kostbare wijn in de perfecte omstandigheden

Om kostbare wijn langdurig te bewaren in een geconditioneerde wijnkelder, biedt airco een betrouwbare oplossing als uw huis niet de perfecte (wijn)kelder heeft. Wij installeren in uw wijnkelder een aircosysteem dat de temperatuur steeds op het gewenste niveau houdt.

Voor de verdere inrichting van uw wijnkelder met wijnkasten en/of wijnrekken kan u bovendien vertrouwen op de diensten van ons zustermerk Proqitchen. Samen bieden we u een totaalservice voor de klimatisatie en volledige inrichting van uw wijnkelder.

Waarom een airco in een wijnkelder?

Wijn moet bewaard worden in een constante temperatuur. Met een airco garanderen we deze stabiele omstandigheden.

Zo zorgt onze airco er voor dat de temperatuur in uw wijnkelder nooit de drempel van 15°C overschrijdt. Deze voldoende lage temperatuur vermijdt drukvorming in de fles, wat de kurk zou kunnen beschadigen.

Wanneer de temperatuur in uw wijnkelder te diep wegzakt, wordt wijnsteen gevormd. We installeren in dat geval een systeem dat ook kan verwarmen. Zo bent u in alle omstandigheden zeker dat uw wijn in de juiste condities opgeslagen wordt.

Wenst u een offerte voor een airco in uw wijnkelder? Contacteer ons. U bent altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie van de mogelijkheden en een bezoek aan onze demo-wijkelder.