Airco roosters

Rooster airco’s zijn discreet en stijlvol omdat ze volledig kunnen worden ingewerkt in uw interieur. Deze roosters gaan altijd samen met een niet zichtbaar “inbouwtoestel”. Het inbouwtoestel blaast de gekoelde of verwarmde lucht uit via een luchtkanaal naar het rooster. Dit rooster zorgt er dus voor dat de geklimatiseerde lucht op de juiste manier in het lokaal wordt binnen gebracht. Bij het binnenbrengen van de lucht treedt er meestal het “COANDA” effect op. Dit wil zeggen dat de lucht zich veel verder in het lokaal verspreidt dan normaal, doordat ze onzichtbaar blijft kleven onder het plafond, en zo veel verder reikt. Airquality werkt een oplossing op maat uit voor uw woning of kantoor.

Er zijn verschillende types roosters . Een selectie wordt gemaakt per project, in functie van de wensen van de klant en de esthetische mogelijkheden.

Voor installaties waar zowel in de zomer gekoeld, als in de winter verwarmd wordt, zijn automatisch regelende roosters mogelijk. Deze gaan zich instellen om de warme lucht naar beneden te stuwen, en de koele lucht mooi te verdelen net onder het plafond”¦ en dit allemaal automatisch.

Wilt u meer weten over deze discrete airco opstelling? Contacteer ons dan vrijblijvend!