Winkel

Shoppen bij een aangenaam temperatuurtje

Met een compleet aircosysteem op basis van één of meerdere warmtepompen combineren we verschillende technieken om uw winkel te verwarmen, te koelen en van verse lucht te voorzien.

Om de koude buiten te houden bij openstaande deuren, installeren we een luchtgordijn. Ook dit luchtgordijn koppelen we met een warmtepomp voor een minimaal energieverbruik.

Koelen en verwarmen

De airco die Airquality in uw winkel installeert, kan dus veel meer dan alleen de ruimte afkoelen. Ook de verwarming gebeurt met deze installatie, en dit op een uiterst energievriendelijke manier. U hoeft dus slechts te investeren in één klimaatsysteem. Bovendien kiest u met een warmtepomp voor een uiterst energiezuinige oplossing met een bijzonder lage energiefactuur.

Ingebouwde airconditioning, discreet en stil.

Dankzij de verschillende mogelijkheden en onze jarenlange ervaring integreren wij deze aircotoestellen uiterst discreet in uw winkel.

U hoeft geen kostbare vloeroppervlakte op te offeren.

Wij adviseren u de installatie van zelfreinigende cassettes. Deze maken ’s nachts zelf hun filter proper, waardoor u mag rekenen op een minimaal verbruik, een lage onderhoudskost en een maximale hygiëne.