Wandmodellen -Hiwall

Wandmodellen zijn eenvoudig te installeren en zijn minder opvallend dan vloermodellen. Ze kunnen subtiel geplaatst worden, hoog op een muur, waar ze het decor niet ontsieren. Het maakt niet uit of uw kamers groot of klein zijn. Onze units kunnen het door u gewenste klimaat bieden voor een betaalbare prijs. Ruim assortiment gaande van units met het best mogelijke rendement en een prachtig design tot budgetmodellen. Klik hier voor de commerciële brochure.

Daikin Stylish (FTXA): een combinatie van innovatie en creativiteit

Stylish heeft een discrete charme: met een grootte van slechts 798 (b) x 189 (d) x 295 (h) mm is het de dunste en compactste binnenunit in zijn marktsegment. Gebruikers kunnen kiezen uit vier verschillende kleuren: wit, zilver, zwarthout en zwart.  De Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in elk interieur past.   De Stylish heeft de Good Design Award 2017 gewonnen.

Klik hier om de productfolder te downloaden

Daikin Emura (FTXJ): design op zijn best, gecombineerd met een uniek rendement en comfort

Daikin Emura is een uiterst intelligent systeem met innovatieve eigenschappen – perfect voor kleinere ruimten. Het elegante hagelwitte of zilvergrijze toestel is zeer performant, met een SEER dat tot klasse A+++ gaat.   Het geluidsniveau van 19 dBA is één van de stilste die we in dit soort toestellen vinden.

Klik hier om de productfolder te downloaden

Nu beschikbaar met koelmiddel R-32 en R410A

Daikin Ururu Sarara (FTXZ): een totaaloplossing in wandmodel

Wenst u een unit die u een totaaloplossing biedt? Dit wandmodel kan bevochtigen, ontvochtigen, ventileren, verwarmen, koelen en de lucht zuiveren. De Ururu Sarara, is marktleider op het vlak van seizoensrendement.  Er werd gewerkt met geavanceerde technologieën om het prefecte binnenklimaat te creëren door niet alleen de kamertemperatuur maar ook de luchtkwaliteit en -vochtigheid te regelen.

Klik hier om de productfolder te downloaden

Comfora (basic) wandmodel (FTXP-K3)

Discreet wandmodel voor hoog rendement en comfort. Fluisterstille werking, vanaf 20Dba. Met een discreet, stijlvol frontpaneel past dit toestel in elke wand en in elk interieur.

Klik hier om de productfolder te downloaden

Perfera wandmodel (FTXM-R) – ultiem comfort in huis, performant en perfect.

De FTXM-R van Daikin bevat de laatste technologie en ingebouwde intelligentie. Discreet met een optimaal rendement en comfort dankzij de intelligente bewegingssensor met 2 zones. KoeleN en verwarmen het hele jaar door dankzij de Flash-streamer.  Lage energiekosten dankzij het hoge seizoensrendement tot A+++ en energiebesparende functies.

Klik hier om de productfolder te downloaden

 

Comfort wandmodel (FTXS): fluisterstil met optimale klimaatregeling

Dit wandmodel combineert de meest recente warmtepomptechnologie met geavanceerde, technische kenmerken en een vooruitstrevend ontwerp, zodat het geschikt is voor elke kamer in huis. Deze fluisterstille unit kan perfect in elk interieur geïntegreerd worden en staat garant voor een optimale klimaatregeling het hele jaar door.

Klik hier om de productfolder te downloaden