Vloermodellen

Vloermodellen worden eenvoudig geïnstalleerd in vertrekken waar de ruimte beperkt is. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor plaatsing op de zolder, waar de muren meestal lager zijn.

Met een vloerairco kunt u geld besparen. Want als u met uw airco ook kunt verwarmen, hebt u geen extra verwarmingselement meer nodig. In veel projecten kan hierdoor een aardig stuk uit het verwarmingsbudget bespaard worden.

Een ander groot voordeel van het vloertoestel is dat de luchtstroom naar boven kan gericht worden. Daardoor kan er een aangename luchtstroom gecreëerd worden die niet rechtstreeks op het lichaam wordt gericht. Klik hier voor de commerciële brochure.

Daikin Nexura (FVXG): het beste uit twee werelden

Nexura opent een wereld van comfort. Een verfrissend zomerbriesje of een behaaglijke warmte zorgen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat. Dit stijlvolle toestel heeft een frontpaneel dat bijkomende stralingswarmte afgeeft. Dankzij zijn fluisterstille werking en beperkte luchtstroom creëert hij een oase van welbehagen.

Kortom: het beste van twee werelden verenigd. Het toestel is zeer stil – het produceert slechts 19dBA –  zowel bij het warmen als het koelen, en past perfect in elk interieur. De Daikin Nexura beschikt over het energielabel Klasse A en is dus zeer energie-efficiënt.

Klik hier om de productfolder te downloaden

Classic vloermodel (FVXM): stil en deels inwerkbaar

Deze stille modellen worden op de vloer geplaatst of vlak erboven geïnstalleerd tegen de muur. Ze kunnen ook gedeeltelijk ingewerkt worden.

Klik hier om de productfolder te downloaden

Onzichtbaar vloermodel (FNA): voor een strak of nieuw interieur

Ideaal voor nieuwbouw of voor wie het graag sober en discreet houdt. Het onzichtbare vloermodel past in elk interieur. Het wordt discreet ingewerkt in een kast, valse muur … Alleen het aanzuig- en uitblaasrooster blijft zichtbaar.

Klik hier om de productfolder te downloaden