Airco installeren

Het zonnetje schijnt, het is heerlijk terrasjesweer en de lange broeken mogen in de kast blijven liggen ten gunste van de rokjes en korte broeken. Erg leuk dat warme weer, maar er is ook een nadeel aan verbonden: de warmte sluipt ook binnenshuis, met een slechte nachtrust en een te warme woonkamer tot gevolg. De oplossing laat zich al raden: een airco! Airco in huis maakt het leven tijdens de zomer een stuk aangenamer, zodat je beter slaapt en je ‘s avonds geen last hebt van de warmte.

Airco zelf installeren?

Er bestaan natuurlijk verschillende soorten airco’s, en je vraagt je misschien af of je sommige daarvan zelf kan installeren. Veelal kan dit niet: een airco installeren is precisiewerk, waar je ervaring voor nodig hebt. Vooral de zogenaamde ‘split unit’-airo’s, waarbij je zowel een binnen- als een buitenunit nodig hebt, zijn moeilijk om zelf te installeren en vragen om vakmanschap. Mobiele airco’s, die werken met een slang naar buiten, kan je wel zelf installeren; je hebt daarvoor immers alleen een stopcontact en eventueel een gat in de muur voor je slang nodig.

Airquality installeert je airco volledig op maat

Een ‘split unit’-airco met binnen- en buitenunit, een airco verwerkt in de vloeren of het plafond, cassetteairco’s, …: bij Airquality vind je een ruim assortiment aan airco-oplossingen op maat, waarmee je kan verkoelen én verwarmen. Als Daikin superdealer ben je bij ons bovendien zeker van een uitstekende kwaliteit en service.

Bij Airquality bieden we steeds een oplossing op maat. Indien nodig komt ons team van ervaren aircospecialisten vooraf de nodige opmetingen doen, om op basis daarvan een voorstel te doen. Ga je akkoord met dit voorstel, dan nemen wij de volledige installatie voor onze rekening. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en installeren van aircosystemen. Mochten er toch problemen opduiken achteraf, dan kan je blijven rekenen op onze service.