Warmtepomp oplossingen

Energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming

Warmtepompen bieden ongekende mogelijkheden om uw woning, winkel, horecazaak, industriële ruimte,…op een energiezuinige manier te verwarmen en te koelen.

Wist u dat een warmtepomp gemakkelijk drie keer minder verbruikt dan een gasinstallatie.

Een hoger rendement

Warmtepompen halen hun energie uit de aarde, de lucht of het grondwater.  Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw energiefactuur. U betaalt slechts voor 20 à 25% van de verbruikte energie, de rest haalt deze installatie uit de natuur.

Warmtepompen = minder CO2-uitstoot

Een warmtepomp heeft een lage CO2-uitstoot omdat er enkel elektrische energie nodig is om warmte te verplaatsen. U stoot tot 50% minder CO2 uit dan met traditionele verwarmingssystemen.

Een warmtepomp is niet duur

De eventuele meerprijs wordt snel terugverdiend omdat u veel minder energie moet aankopen. Bovendien is een goed afgestelde warmtepomp onderhoudsvrij en heeft de installatie een levensduur van ongeveer 20 jaar.

Warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht, zelfs bij koud weer. Door middel van een compressor zorgen ze voor een efficiënte verwarming van uw appartement of woning. Het enige wat warmtepompen nodig hebben om te kunnen werken is een kleine hoeveelheid elektriciteit.