Onze visie

De Airquality Group biedt met Airquality en Proqitchen een totaalservice voor airconditioning, warmtepompen, koelinstallaties en professionele horecatoestellen.

Airquality specialiseert zich in airconditioning en warmtepompen. Proqitchen richt zich op het koel- en vriesgebeuren, de professionele horecatoestellen en de warme keuken.

Onze focus ligt voor beide entiteiten op een ruime productkennis, een klantgedreven aanpak en een permanente depannagedienst (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Onze klanten willen dat hun toestellen en installaties op elk moment optimaal functioneren. De goede werking hiervan is essentieel of zelfs cruciaal voor het dagelijks comfort of bedrijfsbelang.

Airquality en Proqitchen werken voor klanten uit heel België.

Terwijl Proqitchen zich richt op restaurants, fastfoodrestauants, grootkeukens, grootkeukenontwerpers en voedingswinkels, werkt Airquality zowel voor particulieren als bedrijven uit tal van sectoren.

Proqitchen en Airquality stappen naar iedere klant met een persoonlijke aanpak mét aandacht voor ieders individuele wensen.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.