Gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf sinds 1989

Airquality specialiseert zich al sinds 1989 in het installeren, onderhouden en herstellen van airconditioning, warmtepompen, ventilatie en koeling. Sinds 2011 ontvangen we onze klanten in Duffel in een gloednieuwe showroom. Tot 2010 waren we gevestigd in Lier.

2015: Airquality Group nv

In de lente van 2015 veranderde de naam Airquality naar de Airquality Group nv. Airquality en Proqitchen zijn sindsdien twee onderliggende gelijkwaardige merken met elk een eigen focus.

Airquality én Proqitchen

Airquality focust zich met airconditioning, warmtepompen en ventilatie op particulieren, winkeluitbaters, horeca en industrie.

Proqitchen is een vaste partner voor horecazaken en voedingswinkels op vlak van koel- en vriesinfrastructuur en professionele horecatoestellen.

Horecaondernemers genieten dus van een totaalservice waarbij Airquality instaat voor de klimaatregeling en Proqitchen voor de koel- en vriesinstallaties en professionele horecatoestellen.

Onderhoud en snelle herstellingen

Beide merken blinken uit op vlak van onderhoud en snelle herstellingen. Hiervoor beschikken we over een eigen serviceteam met een 24/24 uur, 7/7 dagen permanentiedienst.

Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.