Over ons

Vakmanschap in verwarming, koeling en ventilatie

Airquality is de divisie binnen Airquality Group die zich volledig richt op verwarming, koeling of ventilatie. Concreet installeren en onderhouden wij aircosystemen, warmtepompen en klimaatsystemen, telkens aangepast aan de specifieke behoeftes van de klant.

Particulier en professioneel

Onze eigen vakmensen gaan dagelijks aan de slag in privéwoningen, kantoren, winkels, horeca of industriële omgevingen. Voor elke klant zoeken we naar de juiste oplossingen, volledig uitgewerkt en gecalculeerd op maat van zijn behoeftes. Op deze manier bieden we telkens opnieuw een maximale meerwaarde.

Daikin Super DealerDaikin Superdealer

Als erkende Superdealer van Daikin – al meer dan vijftien jaar – genieten onze klanten naast de verzekerde kwaliteit van onze airco- en klimaattoestellen van bijkomende voordelen. Zo hebt u met Airquality de absolute garantie dat u kiest voor een firma met de nodige expertise in huis.

Via frequente opleidingen staan onze technici rechtstreeks in contact met de mensen van Daikin. Als eerste worden wij op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Onderhoud en herstellingenOnderhoud & herstelling

Als koeltechnisch bedrijf beschikken we voor onze klanten over een eigen uitgebouwde servicedienst. Onze ervaren technici staan letterlijk dag en nacht paraat. Als er technische pannes opduiken bij eigen professionele klanten, rukken we meteen uit: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Particuliere klanten helpen we in onderling overleg zo snel mogelijk verder. Ook voor preventief onderhoud kunt u op onze servicedienst rekenen.