Diensten

“QUALITY IS IN THE AIR”

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Meer dan 15 jaar ervaring leert ons dat de basis voor een hoogkwalitatieve installatie reeds wordt gelegd bij het beginstadium van een project.

Onze diensten:

Studiedienst:

Onze studiedienst volgt de projecten volledig op. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de voltooiing van de montage kan u rekenen op een optimale service. Na het vaststellen (ter plaatse of op plan) van de wensen en noden, wordt met behulp van berekeningsprogramma”s het nodige koelvermogen vastgesteld, zodanig dat de voorgestelde installatie juist gedimensioneerd is. Uit het brede gamma van diverse merken en modellen, wordt in functie van het koelvermogen een selectie gemaakt met de beste prijs/kwaliteit verhouding, waarbij steeds getracht wordt te voldoen aan de technische, esthetische en budgettaire wensen van de klant. Technische kenmerken van de installatie, praktische uitvoering en brochure worden verwerkt en gebundeld in een overzichtelijke offerte. Na het beëindigen van een installatie krijgt de klant tenslotte advies omtrent het type van onderhoudscontract dat voor zijn/haar installatie het meest geschikt is om een jarenlange en zorgeloze werking te garanderen.

Herstellingsdienst:

Onze hersteldienst is één van de facetten waar Airquality voortdurend in investeert. Dankzij extra inspanningen kunnen wij enkele zeer mooie referenties voorleggen. Zo doen ondermeer de restaurants McDONALD”s en PIZZAHUT al jaren een beroep op onze hersteldienst. Sinds de implementatie van een volledig geautomatiseerd systeem dat de herstellingen registreert en opvolgt, zijn onze technici van bij hun vertrek volledig ingelicht over hun opdracht en beschikken zij over een historiek van de installatie. Onze interventievoertuigen zijn volledig ingericht voor herstellingen en bevatten een ruim assortiment van de meest voorkomende en gebruikte reserve onderdelen. Ook kunnen wij onze wagens traceren via een Satelliet Navigatie Systeem, zodat een snelle en optimale sturing mogelijk is. Een 24-uur service wordt gegarandeerd door een permanente antwoorddienst, waar vakpersoneel U rechtstreeks te woord staat.

Montagedienst:

Onze montageploegen bestaan uit gediplomeerde en ervaren koeltechnici, waardoor een perfecte installatie kan gewaarborgd worden. Regelmatige vervolmakingscursussen zorgen ervoor dat onze koeltechnici steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en producten. Onze montagevoertuigen zijn volledig uitgerust, zodat tijdens een installatie alle nodige materialen voorhanden zijn en aldus een vlotte en efficiënte montage gegarandeerd is.

Onderhoudsdienst:

Regelmatig onderhoud van een airco installatie is van zeer groot belang. Het draagt bij tot een verlenging van de levensduur, minder energieverbruik en het vermijdt tal van nutteloze herstellingen.. Door middel van een onderhoudscontract kan U op vaste tijdstippen en tegen een minimale kost, uw installatie laten onderhouden. Vaak komt U dan ook in aanmerking voor verlengde garantievoorwaarden die sommige leveranciers aanbieden. Het onderhoud gebeurt door gediplomeerde en ervaren koeltechnici.